Ny grafisk profil

Vi på Servicekuben har i dagarna lanserat en helt ny grafisk profil. Det nya utseendet speglar vår övertygelse, att bra relationer och lyckade byggprojekt går hand i hand. Servicekuben är och har alltid varit relationsbyggare.

Med ett nytt mjukare visuellt uttryck kommunicerar vi vår position som ett annorlunda byggföretag. Den karaktäristiska kuben finns fortfarande kvar i logotypen, men har genomgått en rejäl uppdatering. Den nya profilen är tydligare och innehåller även symboler, grafiska element och typsnitt som förstärker samt bidrar till ett mer unikt och engagerande formspråk. Alla element syftar till att berätta om oss som byggföretaget som värdesätter relationer i vår arbetsprocess och företagskultur.

Vår övertygelse är att vi med denna grafiska profil kan bekräfta och förstärka innebörden i våra ledord

Seriös partner
Med seriös menas att Servicekuben följer lagar, föreskrifter och branschregler. Vi agerar moraliskt, omdömesgillt och rättvist mot kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Rätt kompetens
Vi tillsätter rätt person till rätt uppgift och ser till att våra medarbetare har kunskap och erfarenhet för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt.

Leverera trygghet
Vi säkerställer samsyn kring förväntningarna hos alla parter i uppdragen. På så vis kan alla känna trygghet genom hela processen.

Proffs i alla lägen
Genom att agera professionellt och med yrkesstolthet genomförs våra uppdrag till bestående nytta för kunder och samarbetspartners.

Vi bryr oss mer
Vi vill bygga hållbara relationer med både kunder, medarbetare och samarbetspartners. Därför agerar vi lojalt, ödmjukt och omtänksamt.

Vi hoppas att vi tillsammans med er kommer ha många tillfällen där vi gemensamt kan bekräfta att bra relationer ger lyckade byggprojekt.

Vi vill också passa på att informera er om att Servicekuben har fått en ny huvudägare. Bo Tiderström äger 76% av Servicekuben via sitt bolag Sigurd Bostad AB, resterande andelar ägs till lika andelar av Marie-Louise Moberg Andersen, Johan Hylén och Martin Perlborn.

Bo har ett långt förflutet inom branschen och kommer genom sitt kunnande och erfarenhet att betyda mycket för Servicekubens framtida utveckling.

 

Välkommen att kontakta oss!