God Jul & Gott Nytt År!

Vi på Servicekuben vill tillsammans med er göra skillnad och medverka till att fler människor ska få en minnesvärd jul. Därför kommer vi avstå från att ge julklappar till samarbetspartners och anställda. Istället kommer vi skänka pengar till Skånes Stadsmission, Giving People och Team Rynkeby.

Skånes Stadsmission möter vi människor som lever i akut hemlöshet, fattigdom, missbruk och psykisk ohälsa. Vi träffar utsatta EU-migranter som försörjer sig på våra gator, papperslösa och ensamkommande. Vi gör ingen skillnad på människor, till oss är alla välkomna!

Giving People är en hjälporganisation med fokus på barn i Sverige som lever i fattigdom. Vi ger akut hjälp i form av mat, blöjor, barnkläder och andra viktiga förnödenheter. Organisationen har sedan starten förmedlat förnödenheter till barnfamiljer i hela Sverige. 

Team Rynkeby – God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

Vi önskar med detta en God Jul & Gott Nytt År!