Vi bygger på relationer.

Servicekuben är ett mångsidigt byggföretag som hjälper dig genom hela ditt byggprojekt. Hos oss är du i trygga händer. Vi hanterar allt från byggservice till större nyproduktion.

Vi bygger allt från småhus till flerfamiljshus, skolor och industribyggnader och hanterar ombyggnad, tillbyggnad såväl som nybyggnad. Vi arbetar med eller utan kvarboende, under pågående verksamhet eller i tomma lokaler.

Vi värdesätter goda relationer med våra kunder, leverantörer och i vår företagskultur. Det är kanske därför kunder väljer att återkomma till oss. Vi ser fram emot att bygga med dig. Välkommen till Servicekuben!

Relationsbyggarna

Det finns många företag som kan bygga. Det finns inte lika många som kan bygga bra relationer. Servicekuben är stolta över att vara det annorlunda byggföretaget som tar relationer på största allvar.

Vår långa erfarenhet och höga ambitionsnivå mynnar ut i trygga och nära samarbeten med våra kunder. Ända sedan starten har goda relationer varit viktigare än att växa oss större. Vi hanterar varje projekt med kompetens, professionalitet och omtanke. Hos oss hittar du en lyhörd och långsiktig samarbetspartner där råd och lösningar alltid finns nära till hands.

Seriös partner
Servicekuben följer lagar, föreskrifter och branschregler. Vi agerar moraliskt, omdömesgillt och rättvist mot kunder, medarbetare och samarbetspartners.
Rätt kompetens
Vi tillsätter rätt person till rätt uppgift och ser till att våra medarbetare har kunskap och erfarenhet för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt.
Leverera trygghet
Vi säkerställer samsyn kring förväntningar hos alla parter i uppdragen. På så vis kan alla känna trygghet genom hela processen.
Proffs i alla lägen
Genom att agera professionellt och med yrkesstolthet genomförs våra uppdrag till bestående nytta för kunder och samarbetspartners.
Vi bryr oss mer
Vi vill bygga hållbara relationer med både kunder, medarbetare och samarbetspartners. Därför agerar vi lojalt, ödmjukt och omtänksamt.